Aiemmat palautteet
Heippa! Hyvä, nopea ja joustava palvelu. Mikä tärkeintä, puhelin tuli kuntoon! 😊👍🏻
Puhelimenkorjaus
Heippa! Kiitos puhelimen näytön korjauksesta! Palvelu oli hyvää sekä mutkatonta, vaikka jouduinkin hieman odottamaan uutta näyttöä. Puhelin toimii nyt oikein hyvin =)
Puhelimenkorjaus
Tiesin koko ajan mitä puhelimelle tapahtuu. Puhelimen toimitus puolin ja toisin oli sujuvaa. Vaikka arvelin että en saa puhelinta enää,oli kiva kun sainkin vanhan puhelimen varapuhelimeksi,kun tämän kuulin,olin valmis maksamaan vähän kuluja. Kiitos!
Puhelimenkorjaus
Valitsin vanhahkoon puhelimeeni tarvikenäytön, jotta kustannukset huollossa pysyivät alempina. Olen positiivisesti yllättynyt näytön laatuun, eroa aiempaan en huomaa muussa kuin siinä että tämä on ehjä! :D Samalla tilalle vaihtui edukkaasti myös uusi akku. Työnlaatu on hyvä ja hinta sopiva. Suosittelen tätä huoltoa muillekin!
Puhelimenkorjaus
Helkkarin hyvä asiakaspalvelu sekä työnjälki ja hinnasto kunnossa! Jatkossa puhelimet samaan paikkaan huoltoon.💪🏻
Puhelimenkorjaus
Asiakaspalvelu on ainakin kohdillaan. Minun tapauksessa puhelin haettiin minulta ja käytettiin välillä jopa näytettävänä kesken työvaiheiden, kysyttiin vain että missä olen sillä hetkellä. Tiesin koko ajan mitä sille tehdään ja kaikesta myös kysyttiin etukäteen. Puhelintani ei ehjäksi saatu mutta yrittämisen puutteesta se ei toki kiinni ollut, liian tiukassa kosteus... Eri vikaa tosin lähdin korjaamaan, mutta sieltäpä vain löytyikin oikea syyllinen nopeasti.
Puhelimenkorjaus
Korjaus oli nopeaa ja lopputulos hyvä. Suosittelen.
Puhelimenkorjaus
"Baseus Quick Charge 3.0 10000mAh Power Bank LCD näytöllä" Lataa nopeasti, erittäin hyvä kun tässä on LCD näyttö, nyt tietää tarkasti paljonko virtaa jäljellä!
Tuote