2,4A Micro USB kaapeli

Tuotenumero Puuttuva Kategoria Tagit , , , ,

Tuote noudattaa Micro USB Standardia ja pitäisi olla yhteensopiva kaikkien standardin mukaisten laitteiden kanssa. Valmistaja testannut yhteensopivuuden tiettyjen mallien kanssa.

6,506,90 sis alv 24%

Poista

Kuvaus

Valmistaja:

Ugreen

Ominaisuudet:

Micro USB liitin, nopea datansiirto (480Mbps), virransiirto 3A (pituudet 0,5m & 1m), mutta valikoimamme erikoispituus (2m) tuo käyttömukavuutta, joka samalla lisää hieman virtahäviöitä jolloin virta voi jäädä hieman alle 3A (2,4A)

Tyyppi:

Micro USB

Yhteensopivuus:

Yleispätevä, yhteensopiva mm. seuraavien merkkien kanssa, Nokia, Blackberry, Sony, LG, Toshiba, Motorola, Samsung, Panasonic, HTC

Käyttö:

Latausjohto, datakaapeli

Brand

Ugreen

Laadukkaat ja edulliset Ugreenin kaapelit, johdot ja liittimet meiltä. Ugreen on kiinalainen laadukkauden johtojen ja liittimen valmistaja. Ugreen on yksi harvoista valmistajista, joilla on virallinen Applen sertifikaatti, eli kaikki uGreenin valmistamat Apple tuotteet on varustettu virallisella Applen sirulla, joten ne ovat aitoja varaosia. Ugreenin kaapeleiden ja liittimien avulla saat puhelimeesi esimerkiksi uusia Micro USB tai C-USB johtoja, erilaisilla pituuksilla. Kaikki Ugreen johdot ja tuotteet toimitetaan aina alkuperäisessä pakkauksessa sekä kaikilla lisävarusteilla on aina 12kk takuu. Ugreenin kaapelit ja johdot on testattu huolellisesti ennen myyntiä, ja ne kestävät normaalia paremmin käytössä. Ugreenin valikoimasta löydät myös erilaisia telineitä, joihin voit asettaa tabletin tai puhelimen pystyyn. Näin voit katsoa, vaikka elokuvaa ja laitteesi pysyy aina oikeassa asennossa. Tervetuloa ostoksille täysin suomalaiseen verkkokauppaamme. Jos sinulla herää jotain kysymyksiä koskien tuotteitamme, voit laittaa meille sähköpostia osoitteeseen info@mobiilihuolto.com. Muistathan myös, että sinulla on aina 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Tervetuloa ostoksille!

Lisätiedot

Usb

Micro-usb

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “2,4A Micro USB kaapeli”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *