Tervetuloa

Olemme lisänneet tänne, nähtäville mihin puhelimiin on saatavilla varaosia. Kysy rohkeasti jos ei ole juuri sinun puhelimeen varaosia, tässä listauksessa on sellaiset varaosat millä ollut kysyntää.

USEIN KYSYTTYÄ

Kaikki varaosat ovat tarvikkeita ja laatu vastaa alkuperäistä, eli vähintään samaa laatua kuin mitä monet vakuutusyhtiöiden valtuutetut huollot käyttävät. Nostimme myös nyt kaikkien varaosien takuuajat vuoteen. Saat siis samat takuuehdot kuin huollossa!

Meiltä saat laadukkaan varaosan Suomesta toimitettuna parissa päivässä, vuoden takuulla ja nopealla asiakaspalvelulla. Maailmalla varaosissa on valtavasti eroja, ja moni, joka on tilannut elektroniikan varaosia ulkomailta on tästä hyvin tietoinen. Halvat näytöt ovat usein monivikaisia. Tiesitkö, että yhdellä tukkurilla voi olla jopa viittä eri laatuluokkaa samasta tuotteesta? Tämän lisäksi postitus ulkomailta Suomeen kestää viikkoja, pahimmillaan kuukausia ja takuulupaukset ovat lähinnä näennäisiä.

Kaikki meidän varaosat (myös vanhojen mallien näytöt) testataan toimittajan päässä, testissä todetut vialliset osat eivät siis edes päädy varastoomme. Meillä ei ole ollut esimerkiksi kuolleita pikseleitä näytöissä.

Puhelimien akut