Säännöt ja käyttöehdot

Voimassa 16.02.2019 alkaen

Kaikki verkkokaupassa mainitut hinnat on ilmoitettu euroina sisältäen voimassaolevan arvonlisäveron. Hinnat ovat voimassa sitoumuksetta toistaiseksi ja pidätämme oikeuden muuttaa hintoja ilman eri ilmoitusta. Hinnat ovat voimassa vain verkkokaupassa ja siellä tehdyissä tilauksissa. Ilmoitamme erikseen mikäli siihen on aihetta.

Toimitamme tuotteita yksityis-, yritys- ja yhteisöasiakkaille, jotka voivat valita maksutavaksi pankkisiirrolla(minimi tilaus 100€). Mikäli maksutavaksi valitaan tilisiirtona, toimitamme tilauksen vasta kun maksusuoritus näkyy yrityksemme tilillä. Huom! Lähetämme laskun sähköpostilla joten tarkista sähköpostisi oikeinkirjoitus ennen tilaamista.

Mikäli laskua ei ole maksettu 5 päivän kuluessa laskun saapumisesta, katsomme tilauksen peruuntuneeksi. Suorituksen saatuamme toimitamme tuotteet asiakkaan valitsemalla tavalla.

Toimitusaika verkkokaupan tuotteille on tavallisesti 1-3 arkipäivää ellei toisin mainita. Ilmoitamme asiakkaalle erikseen mikäli toimitusaika muuttuu.

Tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus paketin vastaanottohetkestä alkaen. Tuote tulee pakata alkuperäiseen pakkaukseensa ja lähetyksen mukaan tulee liittää alkuperäinen tilausvahvistus ja täytetty palautelomake, jotta tuotteen hinta voidaan hyvittää. Yksityisasiakkaat voivat kuluttajansuojalain mukaisesti palauttaa tuotteet veloituksetta, matkahuollon asiakaspalautuksena. Yritysasiakkaat ovat velvollisia palauttamaan ja vaihtamaan verkkokaupasta tilatut tuotteet omalla kustannuksellaan. Mobiilihuolto.com kustannuksella palautetut kuljetukset veloitetaan tilaajalta.

Takuu, virheelliset toimitukset: Vastaamme tuotteiden laadusta valmistus- ja materiaalivirheiden osalta. Mahdollisissa takuuasioissa ota ensin yhteyttä info@mobiilihuolto.com

Mikäli toimitus ei vastaa tilausta (esim. toimitamme väärän tuotteen), vastaamme tuotteen palautus- ja uudelleenlähetyskustannuksista. Ota kuitenkin ensin yhteyttä info@mobiilihuolto.com ja sovi tuotteen palautustavasta.