Toimitus ja maksutapa

1. YLEISTÄ

Tuotteita myy Janne Pitkänen (Y-tunnus: 2843383-6). Kaupassa ilmoittamamme tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.

2. TILAAMINEN

Tuotteet tilataan verkkokaupan ostoskorin kautta. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

3. MAKSAMINEN

Maksupalveluntarjoajana toimii Paypal mikä on turvallinen tehdä ostoksia netissä. Sekä pankkisiirto ja Jousto. Mikäli sinulla on maksamiseen liittyviä kysymyksiä, pyydämme ottamaan suoraan yhteyttä maksuvälittäjän asiakaspalveluun.

Jousto Laskulla & Osamaksulla

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla rahoitat ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto palvelu on tarkoitettu 20–75 vuotiaille suomalaisille yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Voi maksaa Jousto laskulla 20–1000 euron ja Jousto osamaksulla 30–5000 euron ostoksia.

Laskun saat halutessasi myös sähköpostiin. Maksaessasi Joustolla teet vahvan sähköisen tunnistutumisen ja tämän jälkeen tarvittaessa täytät lomakkeelle tietosi. Luottopäätös tehdään reaaliajassa tunnistatumisen jälkeen. Maksun jälkeen palaudut takaisin verkkokauppaan ja tilauksesi on käsitelty.

Kun maksat Joustolla ja valitset maksutavaksi Jousto laskun, saat maksuaikaa 14 vuorokautta. Ainoa kulu on laskutusmaksu 4,90 €. Joustolla voit maksaa myös erissä 1-24 kuukauden takaisinmaksuajalla. Tällöin laskutusmaksun 4,90 € /lasku. Lisäksi perimme avoinna olevasta lainasummasta 2,42 % kuukausikorkoa.

Joustolla maksaminen on erittäin turvallista. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com. Jousto –verkkokaupan mukavin maksutapa!

Jousto Lasku ja osamaksu

Jousto on verkkokaupan mukavin maksutapa, jolla voit maksaa Jousto laskulla tai Jousto osamaksulla yli 4000 suomalaisessa verkkokaupassa. Laskulla saat 14 vrk maksuaikaa (laskutusmaksu 4.90 €) ja Osamaksulla max. 24 kk maksuaikaa (laskutusmaksu 4,90 € ja vuotuinen korko 29 %). Lisätietoja Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

4. TOIMITUSTAPA

Tilaus toimitetaan kirjeitse tai pakettina toimitusosoitteeseen. Tilauksen toimittaa Posti.

Emme ota vastuuta jos lähetys häviää asiakkaan väärän/puutteellisen toimitusosoitteen johdosta. Asiakkaan vastuulla on tarkistaa että postitustiedot tulee oikein kassalla.

5. TOIMITUSKULUT

Posti Pikkupaketti (Hinta: 5,90€): Huolella paketoitu lähetys mahtuu standardimittaisesta postiluukusta, joten saat lähetyksen suoraan postiluukkuusi. Pienlähetyksellä ei ole seurantakoodia.

Posti Postipaketti (Hinta 8€): Lähetys kulkee suoraan postiluukkuusi, paketilla on seurantakoodi ja se on siten Posti Pikkupakettia luotettavampi.

Pidätämme oikeuden toimituskulujen muutoksiin.

6. TOIMITUSAIKA

Tilaus toimitetaan 1-3 arkipäivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta.

7. TAKUU

Myyjä sitoutuu antamaan luvatun takuun. Mikäli tuotteessa havaitaan vika, tulee asiakkaan ottaa yhteys myyjään välittömästi asian korjaamiseksi. Virheellisestä käytöstä aiheutuvista takuupalautuksista myyjä ei ota vastuuta. Kaikkiin varaosiin myönnetään (1) vuoden takuu. Takuu ei kata mekaanisia vaurioita, kuten puhelimen pudotuksesta johtuvaa vikaa.

Akkujen takuu kattaa ulkoiset vauriot sekä oikosulut. Takuu ei kata kovasta käytöstä johtuvia latausongelmia. Takuu akuille on 6kk.

8. PALAUTUSOIKEUS

Asiakkaalla on kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Vaihto- ja palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Jos haluat palauttaa tuotteen, ole yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostitse info@mobiilihuolto.com.

Palautuksissa täytyy olla kaikki samat tuotteet/osat jotka on tullu paketin mukana ostovaiheeessa. Muutoin emme käsittele palautuksia emmekä pysty palauttamaan kyseisestä tuotteesta rahoja.

Jos tuotteen suojamuovi tai sinetti on avattu, raukeaa palautusoikeus ohjelmistotuotteiden lisenssiehtojen mukaisesti. Palautusoikeutta ei ole myöskään muilla myyntikelvottomilla tai käytetyillä tuotteilla. Emme käsittele reklamaatioita jossa vika on tullut asiakkaalla asennusvaiheessa.

Asiakkaan tilatessa väärän tuotteen, on hän velvollinen maksamaan toimituskulut mahdollisesta tuotteen vaihdosta tai palautuksesta.

Liitä palautuksen mukaan seuraavat: tilausnumero, nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi.

Vaihto- ja palautusoikeus lomake löytyy täältä.

9. VAHINGONKORVAUS JA VASTUUN RAJOITUS

Myyjä ei vastaa asiakkaan virheellisistä käyttöopastuksesta tai muista myyjästä riippumattomista tekijöistä aiheutuvista kuluista tai vaurioista, eikä muistakaan välillisistä tai välittömistä vahingoista. Myyjän vastuu virheellisissä tuotteissa rajoittuu tuotteen korvaamiseen.

10. YLIVOIMAINEN ESTE

Myyjällä on oikeus peruuttaa tilaus, mikäli hinnoittelussa on tapahtunut selkeä virhe tai tavarantoimittaja ei pysty toimittamaan tilausta kohtuullisessa ajassa eli 30 päivän sisällä.