Versio 1.1

Vastuuvapauslauseke (huoltokaavake)

Yleistä

Nämä ehdot koskevat sivustoa mobiilihuolto.com sekä Mobiilihuolto.com yritystä huollon osalta. Kaupan puolella olevat toimitusehdot ym. on lueteltu erikseen siellä, nämä siis vain huoltopuolen ehtoja. Tämän sivuston on tehnyt ja sitä hallitsee Janne Pitkänen – Mobiilihuolto.com – Ankkuritie 6, 70460 Kuopio. Huoltopalvelua käyttäessäsi tiedostat nämä rajoitteet ja myönnyt näiltä osin vastuuvapaulausekkeen ehtoihin.

Vastuu vikatilanteessa jossa puhelinta ei saada korjattua

Mobiilihuolto.com ottaa vastaan jo vaurioituneita puhelimia jotka ovat huollon tarpeessa, Mikäli laitetta ei saada kuntoon osaa vaihtamalla, mobiilihuolto.com ei ole velvollinen korvaamaan kyseistä laitetta. Laite palautetaan tällöin asiakkaalle mahdollisimman pitkälti samassa kunnossa kuin se oli huoltoon toimitettaessakin. Työstä ja mahdollisesti käytetyistä varaosista joudumme kuitenkin perimään. Osista korvaus on sovittavissa, mikäli osaa voidaan käyttää tulevaisuudessa toisen laitteen huoltoon, mutta sitä ei voida enää myydä uutena, jää korvattavaksi summaksi x% ko varaosan hinnasta.

Vastuu takuunalaisen tuotteen tapauksessa

Kuten sivuillamme olemme ilmoittaneet, emme suorita takuuhuoltoja. Mikäli asiakas kuitenkin päätyy tuomaan takuunalaisen tuotteen huoltoon meille siksi, että kyseinen vika ei mene takuuseen, on asiakkan tiedostettava, että valmistaja voi evätä tuotteen takuun kun laite on huollettu muussa kuin valtuutetun huoltosopimuksen alaisessa huoltoyrityksessä. Tällöin vastuu takuun mahdollisesta menettämisestä on asiakkaalla, sillä olemme selkeästi ilmoittaneet sekä sivuillamme että tässä vastuuvapautuslausekkeessa, että takuuhuoltoja emme suorita, sekä sen miten vastuu tällöin jakautuu.

Vastuu tiedostojen menetyksestä

Mobiilihuolto.com tekee puhelimelle vain toimia jotka ovat puhelimelle turvallisia. Jos jokin asia edellyttää toimia joissa vaarana että joitain tiedostoja poistuu (esim. poistettujen kuvien palautus tms.), ollaan tällöin yhteydessä asiakkaaseen, käydään asiaa läpi ja kerrotaan mahdolliset riskitekijät. Asiakas saa pohtia asioiden hyvät ja huonot puolet ja asiakas ottaa loppuvastuun päätöksestä, eikä ole täten velvollinen vaatimaan taloudellista korvausta tapahtumasta. Toki Mobiilihuolto.com tällaisissa tapauksissa ottaa varmuuskopion tarvittaessa niistä tiedoista joista voi, mutta esimerkkitapauksessa voi olla esim että nuo poistetut tiedostot menetetään lopullisesti, toki siihen on ollut riskinsä jo ennen huoltoon toimittamista.